Hoe werkt het – aanvraag kraamzorg

De keuze vrijheid van aanstaande moeders staat centraal. Daarom alleen de beste kraamverzorgers voor u en uw baby! Keykraamzorg heeft een groeiend portfolio aan kraamverzorgers waar u makkelijk contacten mee kan leggen. Hiermee maakt u duidelijke afspraken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Plaats gratis en vrijblijvend uw kraamzorgaanvraag.

Account aanmaken

Maak gratis een account aan en plaats gratis uw kraamzorg aanvraag. Wees uitgebreid en helder in uw aanvraag. Hierdoor weet de kraamzorg professional wat uw wensen zijn.

Kraamzorg aanvraag plaatsen

Aan de hand van uw kraamzorg aanvraag nemen de kraamzorg professionals contact met u op. Echter heeft u ook de mogelijkheid om zelf rechtstreeks contact op te nemen met een kraamzorg professional. Bekijk het profiel, de beschikbaarheid, bespreek de mogelijkheden en selecteer de gene die het beste bij u past.

Connectie maken

Na dat u eruit bent met welke kraamzorg professional u de kraamtijd wilt doorbrengen. Kunt u de connectie maken door het aangaan van een match. Vervolgens neemt de kraamzorg professional verder contact met u op voor een geweldige kraamtijd. Let er op dat u de zorgovereenkomst van de kraamzorg professional tekent.

Geef een waardering

Kwaliteit staat bij ons voorop en willen we blijven waarborgen. Voor de continuïteit van kwaliteitsverbetering is de focus voornamelijk gericht op het transparant en meetbaar maken van uw waarderingen en beoordelingen. Na de kraamweek is het belangrijk dat u een waardering en beoordeling geeft over de kraamtijd. Hiermee helpt u aanstaande moeders met hun keuze en kraam professionals om kwaliteit te blijven waarborgen.

Support